Kezdőlap #2

Üdvözlöm honlapomon!

Miskolcon születtem, itt is nőttem fel és itt laktam egészen addig, amíg az egyetem miatt Budapestre kerültem. Az ott eltöltött évek sok hasznos tapasztalatot nyújtottak mind szakmai szinten, mind az emberekkel való kapcsolatban. 

2015-ben végeztem a Budapesti Állatorvosi Egyetemen, majd a gyakorlati idő leteltével haza költöztem. A pályámat hatósági állatorvosként kezdtem. Ennek kapcsán sokat jártam külföldön különböző tovább képzéseken. 1 év múlva a Miskolci Állatkórházban folytattam pályafutásomat és innen a szakmai kihívások okán újra visszatértem Budapestre. Itt több rendelőben is dolgoztam. Nagyon sok különböző esettel találkoztam. 

Szerencsére mindig állt mögöttem egy nagy tudású kolléga, aki megmutatta és segítette a munkámat. Ma már elmondhatom, elégedett vagyok a szakmai tudásomat illetően és magabiztosan látom el az eseteket. Természetesen még most is vannak kihívások, de tudom azt, hogy kikhez fordulhatok segítségért, vagyis ki fogja tudni ellátni az adott beteget, ha az túlmutatna rajtam. 

Miskolcon házhoz járó állatorvos vagyok. Az egyszerűbb eseteket így is el lehet látni. Gondolok itt mikrochip beültetésre, oltásra, vagy betegvizsgálatra és akár infúziós kezelésre vagy vérvételre is. Telefonon előre egyeztetett időpontban, az állat tartási helyén végzem a kutya, macska, nyúl, tengerimalac, görény ellátását Miskolcon és vonzás körzetében.