Bemutatkozás #2


Üdvözlök minden kedves Gazdit!

Dr. Hudák Rita vagyok, házhoz járó állatorvos.

Egy lelkes állatbarát, aki már gyerekkorában is sérült madarakat igyekezett meggyógyítani és a szakmai alázaton alapuló gyógyításra esküdött fel.

Miskolcon születtem, itt is nőttem fel. Sőt, a szívem akkor is ide húzott vissza, amikor 2015-ben végeztem a Budapesti Állatorvosi Egyetemen, így a gyakorlati idő leteltével hazaköltöztem.

Milyen tapasztalások járultak hozzá ahhoz, hogy ma házhoz járó állatorvosként segíthetek?

Hatósági állatorvosként kezdtem a pályámat, emiatt sokat jártam külföldi továbbképzéseken. Dolgoztam a Miskolci Állatkórházban, aztán szakmai kihívásokat keresve többbudapesti rendelőben folytattam a pályámat.

Megszámlálhatatlanul sok különböző esettel találkoztam.Közben mindig állt mögöttem egy nagy tudású kolléga, aki szakmailag támogatta a munkámat. Mindez hozzásegített ahhoz, hogy ma a legjobb szakmai tudásommal,magabiztosan ssam el az eseteket.

Természetesen még most is vannak kihívások, de tudom kikhez fordulhatok segítségért, ha az adott beteg ellátásatúlmutatna rajtam.

Házhoz jön a segítség, ha a kutya, macska, nyúl, tengerimalac, görény ellátásra szorul

Miskolcon házhoz járó állatorvosként dolgozom. Ennek az előnye, hogy nem kell az állatot kitenni az utazás kellemetlenségeinek, házhoz jön a segítség. Az egyszerűbb esetek ellátásához szükséges minden eszköz nálam van, legyen a cél akár

mikrochip beültetés;
oltás;
betegvizsgálat;
akár infúziós kezelés vagy vérvétel.

Bátran keressenek kutya, macska, nyúl, tengerimalac, görény ellátása miatt Miskolcon és vonzáskörzetében.

Az ellátás telefonon előre egyeztetett időpontban, az állat tartási helyén történik:

Rendelési időben hívható telefonszám: 06-70/516-4800
Email: hudakrita@hotmail.hu