Bemutatkozás #2

Dr. Hudák Rita állatorvos Miskolcon

Miskolcon házhoz káró állatorvos vagyok. Jelenleg ez a fő profilom. Egyszerűbb eseteket látok el, ilyen az oltás, chipelés, de a betegvizsgálat vagy vérvétel és akár az infúziózás is. Ha bonyolultabb esetről van szó akkor a Miskolci Állatkórház segítségét szoktam kérni röntgen ultrahang vagy alap rutin vérvizsgálat esetén. A kiegészítő képalkotó diagnosztikai eszközök nagyban segítik az állatorvosi munkámat és bizonyos esetekben pedig nélkülözhetetlen a diagnózishoz és a kezeléshez. 2015-ben végeztem Budapesten az Állatorvos Tudományi Egyetemen. Dolgoztam rendelőben Budapesten és Miskolcon is klinikus állatorvosként. Ez éven, 2020 májusában költöztem haza Miskolcra és kezdtem el a házhoz járó praxisomat.

Telefonon, facebookon vagy messengeren egyeztetett időpontban látom el otthon a kedvencét, legyen ő kutya, macska, nyúl, hörcsög, tengerimalac vagy görény. Ideális lehet ez a megoldás ha: nincs autója vagy elromlott

kis gyermekkel van otthon és nem tudja megoldani a rendelőbe járást ha az állat nem szállítható az állat nem bírja a rendelői stresszt.